En vecka senare

Då är det en vecka sedan målgång på Lanzarote, iofs även en vecka sedan starten, men den är ju dock drygt 10 timmar längre bort, så målgången refererar jag till. Kroppen börjar återhämta sig och träningslusten svår att hålla tillbaka. Lite komiskt är det jag kroppsligt haft mest problem med efter hemkomst är de skador jag drog på mig vid benrakning. Livsfarlig syssla, i varje fall man väljer att göra det med Supermecados billigaste rakhyvlar. Nåja, idag blev det ett pass på tempohojen, mest för att känna på det. Lite vemodigt att nolla cykeldatorn, 180.27 km visade den. 180 km magiskt. Imorgon blir det simning, sista passet med Turbinerna denna säsong, ska bli kul att se vad chefstränare Aida satt ihop för pass. Avslutar säkert med lagkapp, eller 100m medley på tid - great!

Jag förstår eran oro, kära läsare, över vad som ska ske med Lanza12 framöver. Nu är ju våran IM Lanzarote genomförd och våran intermittenta blogg har ju inget att berätta om, vad gäller Lanzarote. Men vi kämpar vidare med triathlon och båda är nu anmälda till Ironman Kalmar 18 augusti. Då ska kvalet till Hawaii ske. Den analytiska av oss gjorde en koll på svenskar som kört både Lanza och Kalmar samma år, i medel blev de drygt 10% snabbare i Kalmar. Det lovar gott, riktigt gott, även om det finns en del statistiska brister i denna analys. Dessutom lite andra tävlingar innan och efter dess, SM i Arvika och på Tjörn kommer säkert besökas av hela eller delar av Lanza12. Sedan Kraftprovet, midsommarsprinten och andra triathlon.

Närmast är det Trollhättans stolthet, Butlers Triathlon. Vi är titelförsvarare och kommer kämpa för att ej släppa vinstchampagnen till någon konkurrent. I år tävlar vi som Exite och har en något ändrad laguppställning då Ola valt att satsa på karriären. Så tillsammans med Patric Johansson, Johan Levin och Johan Andersson kommer vi ge järnet. Och givetvis blogga om detta och mycket annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar