Väntans tider...

Vi har blivit lovade vårt bagage idag. Inom två timmar ska det anlända utanför vår lägenhet. Vi lagar frukost och har precis sopat rent golvet här inne, så att prylarna ska känna sig välkomna.

Mitt i bilden står vår Volkswagen Up! som vi plågade runt ön igår.

4 kommentarer:

 1. Hej,
  kommer med spänning följa er resa mot målsnöret på löpdistansen. Håller tummarna att bagaget hittar rätt. Låter ju lovande att prylarna finns på samma ö. Hoppas att de inte har några svarta hål därnere där prylarna helt enkelt upphör att existerna. Kolla upp ersättningsmöjligheter för försenat bagage. Tror att ni kan köpa nödvändiga prylar för ett belopp som jag inte minns just nu (flera tusen).
  Mvh/Jan

  SvaraRadera
 2. Bra drag på bloggen, gillar't. Hur är Up'en då?

  SvaraRadera
 3. Up'en var helt okej men inget revolutionerande direkt och tyvärr med en lite för klen motor i mitt tycke. Provade den klassiska livvaktsvändningen (på grus) men den dog trots ganska höga varv. Körde på en riktigt risig grusväg ut till en cool strand och jag tror en plåt i motorrummet lossnade lite för jag tyckte mig höra ett skorrade efter det och den blev aldrig riktigt "nybilstyst" efter det. Sen kan tilläggas att jag är ganska yrkesskadad inom detta område och förmodligen inget som en normal förare skulle tänka på. Trots detta lilla missöde vill jag nog påstå att den var klart välbyggd. Lite mjuk chassisättning för min smak men 70-profil på däcken hjälpte väl inte till. Även ganska stabil under inbromsning i kurva vilket en del småbilar inte alltid är. Sammanfattningsvis klart godkänt för en hyrbil när man vill komma billigt undan, 40 Euro för 24h exkl soppa. En stjärna i kanten för växelläges- och växlingsindikator som nog kan rädda många pensionärer från att ligga på 3'an eller 4'an på motorvägen. Var för övrigt förvånande tyst i motorvägsfart på slät asfalt.

  SvaraRadera
 4. Jag ljög. 35 Euro kostade den visst.

  SvaraRadera