Vintern biter sig fast

Dags för en liten uppdatering. Har haft en vilovecka och passade på att både flyga iväg en liten sväng samt överleva en förkylning... Men, nu är jag åter tillbaks i träning. Tidigare under veckan körde jag 2 tester på trainern igen och efter två månader ser jag ut att ha ha ökat min tröskel med 7-8 procent ungefär. När man tränar med effekt så tycker jag att det ibland kan kännas som utvecklingen står still och varje pass upplevs ungefär lika jobbigt. Då känns det skönt att få ett kvitto på att saker och ting bevisligen går åt rätt håll. Sen kan man ju tillägga att jag kör 10 pass i veckan en bra vecka, och då är det bara 3 cykelpass.


Igår var det dags för ett nytt distanspass på cykel följt av ett kort löppass. Efter ganska många dagar med riktigt fint vårväder kunde man ju ge sig fan på att man skulle vakna upp till några centimeter snö som lagt sig så fint… Inledningsvis lätt snöfall som övergick i ett lätt duggregn som dock gav med sig ganska snart. Men efter snö kommer tö och det blev en ganska blöt tur även utan fortsatt nederbörd.

Nu låter det kanske som jag klagar men det gör jag absolut inte. Jag var tacksam! Man lär sig uppskatta saker efter drygt 4 blöta timmar i sadeln. Full känsel. Torra kläder. Varm mat. Sällskap. Allt detta är ganska bra saker.

Väderprognosen för de kommande 14 dagarna ser dock ganska lovande ut.

/K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar